“我寧可單戀你一輩子,, 因為我有預感這一輩子都只喜歡你! “


著迷了… 好帥!!!!


惡魔跟源伊都是 >3<


超讚的啦~~~~


 


***


今天 12:20pm 要考試,, 我 12:08pm 才看完我親愛的 “惡魔在身邊”!!!!


早上哭得慘了…. 但是沒有人發覺對嘛?? 呵呵~~


總的來說,, 我今天的口試是我本世紀最差的啦!!!!!


竟然是 YY lee… 大概上帝是要懲罰我對口試若無其事的態度吧…?


幸好的是,, 同組的是我最愛的 tina 和上次口試都是一組的林靜慈


上帝還算仁慈的


 


唉…. 算!!!!!


明天是更差的啦…. 對卷!!!!


拜託….. 我不要太差了啦….. 會打擊我的信心….

被 gordon tag ….. ><“”


點 20 個朋友仔 ! 排名不分先後 !


01. 軒
02. audrey
03. tina
04. melanie
05. sally
06. jojo
07. anthea
08. shuennn
09. jenny
10. gordon
11. 牙祺
12. 加倫
13. samuel
14. 鋒
15. moses
16. 可文
17. 小艷
18. amy
19. 美心
20. 小臻



1. 係入面邊幾個你最愛家啦
Ans: 1 !!!!!


2.請問6同7識唔識大家呢??
Ans: 識~~


3.拿拿拿~客觀d呀le條!!6,7,8邊個最靚?
Ans: 壽星婆 a 船 a~


4. 13號既緋聞情人係何方神聖呀?
Ans: 嘩嘩呢個我都想知 wor~


5. 咁8號呢?
Ans: 仲唔係伊夫人??!! XDD


6. 19號同你識左幾耐?
Ans: 三年 la~ 朋友 >3<


7. 如果4號同16係一齊既話會唔會鬧交?點解?
Ans: 哈哈唔會掛~ 不過可文會從此鐘意羅志祥囉~ haha~


8. 講d野關於7號同20號既俾我聽喇!!
Ans: 7號計數超爆超爆勁!!!!! 20號就黎離開我喇…..TnT



9. 你知唔知10號鍾意邊個?
Ans: 知~~~~ 成日係 msn 哂恩愛 tim a 人地~~


10. 咁14號同18號有冇得發展呀?
Ans: 14 號拍哂心口咁同我講佢要做乖乖唔拍拖 wor… 咁無計啦….XD


11. 5,9,11號入面邊個最錫最愛你呀XD?
Ans: 一定唔係 11 la!!!! wakakaka~


12. 20個朋友入面有邊幾個係成日一齊去玩架?
Ans: 除左係澳洲個三個 lor


13.15號有冇戴眼鏡?
Ans: 有!!!!!! 超貴的哦~~


14. 6,3,4,17號識唔識大家GA?
Ans: 同一間學校,, 識 =]]


15. 2,10,18號邊科最勁?
Ans: 2號 : chem n econ ; 10 號 : 快 d 話我知啦我唔知呀!! ; 18 號: 人地諗住 8A ga bor…


16. 1號鍾意咩歌手?
Ans: 無 burrr… LMF??


17. 咁5號呢?
Ans: 楊千嬅 la 梗係~~


18. 8,12號邊個成日發姣?
Ans: 12!!!!! XDD…. [加倫唔好打我講笑 ga za….XPP]


19. 10,19佢地乖唔乖架?
Ans: 郭家樑算唔算我就唔知啦,, 美心一定乖到 +01~~~~


20. 請係20個朋友入面tag X個出黎玩喇*
Ans: 喂喂~~ 有 xanga ge 都做啦~~ 講明牙!!! 我要榜上有名架!!! XDD


 

因為太憤氣的關係,, 我今天這樣的上街



 


下半身嘛… 還是算了吧… 不公開 XDD


嚇壞 amy 美心 小艷了~


多謝你們今日聽我吐苦水 =]]

LAST mock exam: amaths!!!!!!!!!!!!!!


還不太差嘛,, 如果我沒有搞錯那些正負號 XPP


原本就容忍自己在 section B 可以有一題不懂,,


所以那題 ax2 + bx + c 還是忘記它吧~~~~


 


接著去了 audreydrey 家借 “惡魔在身邊”////


然後整個下午都跟惡魔談戀愛了~` waha~~


好可愛哦楊丞琳!!!!!!! 很難講我看完以後會發瘋紮孖辮~ XD


 


好!!!! 讓我放幾天假!!!!!

happy birthday to ms fok!!!!!!!!!!


 


早上 viva 練歌,,


logo design ahhh ><“””” 最後沒有甚麼 comment… 即是怎樣呢…???


我星期二要交貨 ahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!


 


喂!!! 你地 prefer 邊個架究竟???!!!


 


***


今日好開心好曳 XPP

Happy Birthday to 鋒!!!!!!!!!!


Happy Birthday to Moses!!!!!!!!!!!!!


 


[[FRIday+++


wow~~ chem* 其實我覺得自己在卷一表現良好,,


可惜 mc 極有可能拉低我整體分數 ><“”


“唔係好難,, 所以好驚俾人冼”


 


Chamber___performance rehersal


幾好不錯~~ 畢竟 MR. Yip 走了以後我真的沒甚麼機會再打鼓了 XPP


嗯… 派了班 T… 好難受…一種比校服更難接受的青色…..


幸好冬天的效果挺不錯,,


絕對想不到 “chamber choir” 的字樣比後面的設計更出色


 


趕著到中大看 Frankie 的 “music matters”,,


我很喜歡在火車上吃壽司的感覺~~~


不過因為沒有私家 buu 的關係,, 我們遲了一首歌才進場 ><“”””


Frankie 的西裝真的很帥!!!!! 而且他唱 solo 那 part 真的很精彩!!!!!!!!!!!!


可惜… 竟然聽不到他的鋼琴獨奏…..本來很期待的……


 


***


[[[today__


一聽到出席發佈會的全部都是音樂老師很淆 ><“””


幸好最後沒有 “炒粉” XPP


有一個很漂亮很精緻的口琴作為紀念品~


接著去補習…. 最尾的兩題做得很慢_____________


對不起啊… 我根本是在睡嘛!!!!!


因為右眼很矇….. 究竟幾時才去看醫生啊 ><“”””””